Labels

donderdag 1 augustus 2019

Stadsverwarming in Amsterdam zuidoost Aanleg warmte opwerkingsstation Holendrecht en een transportleiding naar de Gooise weg.

  Stadsverwarming in Amsterdam zuidoost 
De energieleverancier Vattenfall is sinds 2018 bezig om een stadsverwarming installatie aan te leggen in het stadsdeel Amsterdam zuidooost.
"Overal" moet de grond open, de buizen erin, en de grond en de bestrating dient weer hersteld te worden. Na afloop is er (bijna) niets meer van te zien!  Uw buurtfotograaf die tevens cultureel erfgoed beheerder bij de erfgoed stichting    imagineic.blogspot.com -[link]-is, is sinds die tijd  voor U "op de straat"
De fotoserie start bij Hoekenrode / Bijlmerplein en gaat via het Abcouderpad naar Holendrecht.               In Holendrecht nabij de flat Maarsenhof, gelegen aan het A9 tunnel tracee wordt door het energiebedrijf Vattenfall een warmte opwerkings station gebouwd. Uw buurtfotograaf is sinds juli 2021 bezig op wekelijks foto's te maken van de voortgang van de werkzaamheden.
Om dubbel typewerk te voorkomen heeft dit onderwerp een eigen sub-blog "Vattenfall-Holendrecht" van uw buurtfotograaf gekregen.

 vattenfall-holendrecht warmteoverdracht station

[uitgave februari 2022

Het warmte opwerkingsstation Holendrecht is al lang gereed.

Per juli 2023 is Vattenfall i.s.m bouwbedrijf A. Hak gestart met een warmte transportleiding aan te leggen tussen het warmte opwerkingssstation Holendrecht richting de Gooise weg.

Zie bovenstaand aangegegeven blog)

Uw buurtfotograaf maakt voor u regelmatig opnamen hiervan



Retour hoofdscherm buurtfotograaf.blogspot.com =[link]=